Oda Haberleri

MNG KARGO İLE YENİ DÖNEM TAŞIMA SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

0 Yorumlar
885
22 Eki 2021

Birliğimiz tarafından 19.10.2021-18.10.2022 dönemi için MNG Kargo  ile taşıma sözleşmesi imzalanmıştır.

Sözleşme kapsamında; Türk Dişhekimleri Birliği'nin yanı sıra dileyen Dişhekimleri Odaları ve üye Dişhekimleri de hizmet alabilecektir.

Sözleşmeye göre Türk Dişhekimleri Birliği, Dişhekimleri Odaları ve üye dişhekimlerinin gönderim ücretleri kendilerine ait olacaktır. Faturalandırma işlemlerinde kullanılmak üzere, vergi numarası ve vergi dairesinin adı,  kargonun şube görevlilerince istenilebilecek olup, ödenmeyen ücretler konusunda doğabilecek hukuki sorunlar MNG Kargo ile ilgilisi tarafından çözümlenecektir.

Meslektaşlarımızın dikkatine sunulur.

Türk Dişhekimleri Birliği

0.0
Son Düzenleme: -/-
İlgili Haberler: FERDİ KAZA SİGORTASI YENİLENDİ. SAĞLIK HİZMETLERİNDE TANITIM VE BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK DEĞERLENDİRME TOPLANT SAĞLIK HİZMETLERİNDE TANITIM VE BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK YAYINLANDI AİLE DİŞHEKİMLİĞİ PİLOT UYGULAMA DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYI YAPILDI FERDİ KAZA SİGORTASI YENİLENDİ TIBBİ ATIK TAŞIMA KONTROL NUMARASI VE BEYAN İŞLEMLERİ HK KİŞİSEL SAĞLIK VERİLERİ IV.ULUSAL KONGRESİ KİTABI YAYINLANDI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI DÖNEMİNDE MUAYENEHANELER VE DİĞER SAĞLIK KURULUŞLARI ÇALIŞABİLİR 2021 YILI ÜYE AİDATLARI 2 EŞİT TAKSİTTE ÖDENEBİLECEK... KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU GİRİŞ VİDEO
MNG KARGO İLE YENİ DÖNEM TAŞIMA SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Henüz yorum yok...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.