Oda Haberleri

KİŞİSEL SAĞLIK VERİLERİ IV.ULUSAL KONGRESİ KİTABI YAYINLANDI

0 Yorumlar
740
12 May 2021

Kişisel sağlık verileri hukuki, tıbbi, teknolojik ve etik yönleri ile irdelendiği  ve bugünden geleceğe hakların saptanması ve korunmasının yollarının değerlendirildiği Birliğimizin de içinde bulunduğu Kişisel Sağlık Verileri Çalışma Grubu tarafından düzenlenen Kişisel Sağlık Verileri IV.Ulusal Kongresi webinar ortamında 24-25 Ekim 2020 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Kongredeki konuşmaları ve bildirileri içeren kitap, kişisel sağlık verileri konusunu pek çok farklı perspektiften ele alıyor ve günümüzde çokça tartışılan kişisel sağlık verilerin işlenmesi hakkında zengin bir kaynak niteliği taşıyor.

Kişisel Sağlık Verileri IV.Ulusal Kongresi Kitabı için tıklayınız…

Türk Dişhekimleri Birliği

0.0
Son Düzenleme: -/-
İlgili Haberler: SAĞLIK HİZMETLERİNDE TANITIM VE BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK DEĞERLENDİRME TOPLANT SAĞLIK HİZMETLERİNDE TANITIM VE BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK YAYINLANDI DÜNYA DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ (FDI) KONGRESİ İKİNCİ KEZ İSTANBUL'DA YAPILACAK TDB 27. ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ WEB SAYFASI YAYINDA! TDB 26.ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ ERKEN KAYIT İÇİN SON TARİH: 13 MAYIS 2022, CUMA TDB 26. ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ & EXPODENTAL DİŞHEKİMLİĞİNİN EN BÜYÜK BİLİM VE TEKNOL KADEMELİ NORMALLEŞME 3. ETAP GENELGESİ YAYINLANDI MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE 'BORÇ YAPILANDIRMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR' YAYINLANDI HAZİRAN AYI NORMALLEŞME TEDBİRLERİ GENELGESİ YAYINLANDI 17 MAYIS – 1 HAZİRAN 2021 ARASI KADEMELİ NORMALLEŞME TEDBİRLERİ GENELGESİ YAYINLANDI
KİŞİSEL SAĞLIK VERİLERİ IV.ULUSAL KONGRESİ KİTABI YAYINLANDI

Henüz yorum yok...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.