Oda Haberleri

MESLEKTAŞLARIMIZ DA PANDEMİ İÇİN SAHADA

0 Yorumlar
866
27 Mar 2020

Değerli Meslektaşımız,

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuhan kentinde ortaya çıkan ve birçok ülkede tesirini gösteren yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle kamuya ait Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinde çalışan çok sayıda meslektaşımız hastalığın tanı ve takibi için görevlendirilmiştir.

Meslektaşlarımızdan istenen, riskli kişilerin ve ev karantinasında olanların takibi, tanı için örnek alması ve devamında örnek alınmış kişileri takip etmeleridir. Enfeksiyon kontrolü konusunda en iyi şekilde eğitilmiş dişhekimleri bu görevi de layıkıyla yerine getirecektir.

Türk Dişhekimleri Birliği ve bağlı bulunan tüm Dişhekimleri Odaları olarak her zaman yanınızda olacağımızı bildirir, görev sırasında  karşılaşacağınız  sorunları, malzeme ve koruyucu tedbir eksikliklerini  bizimle paylaşmanızı rica ederiz.

Bu zorlu süreçte tüm sağlık çalışanlarımıza kuvvet ve başarılar dileriz.

Türk Dişhekimleri Birliği

 

0.0
Son Düzenleme: -/-
İlgili Haberler: Sorunlarımızı Hep Birlikte Çözmek için İMZACI OL! TDB 26.ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ ERKEN KAYIT İÇİN SON TARİH: 13 MAYIS 2022, CUMA AİDAT BORCU YAPILANDIRMASI İÇİN SON GÜN 31 AĞUSTOS 2021 MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE 'BORÇ YAPILANDIRMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR' YAYINLANDI DİŞHEKİMLERİ ÇÖZÜM BEKLİYOR 'Covid-19 Pandemisinde Dişhekimlerinin Yaşadığı Sorunlar' COVID-19 PANDEMİSİ VE DİŞHEKİMLERİNİN YAŞADIKLARI, ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORUNLAR CHP`DEN ANLAMLI ZİYARET `COVID-19 Pandemisinin Etkileri ve Dişhekimlerinin Sorunları Paylaşıldı SAĞLIK BAKANLIĞI KADROLARINA DİŞHEKİMİ ALIMI "Yeni Mezunlar İçin Eşitlik ve Adalet Talep Ediyor Ülke Kaynaklarının İsraf Edilmemesi İçin; İNSANGÜCÜ PLANLAMASI YAPILMADAN DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ AÇI Prof. Dr. Atilla Stephan Ataç, Medikritik`e konuştu... "Covid-19 Pandemisi ve Normalleşme Sürec
MESLEKTAŞLARIMIZ DA PANDEMİ İÇİN SAHADA

Henüz yorum yok...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.